Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαφιόζικη ενέδρα θανάτου σε 54χρονο επιχειρηματία της Ζακύνθου έστησαν το πρωί της Παρασκευής, (7/5) άγνωστοι. Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν επιχειρήσει και πάλι να τον σκοτώσουν ωστόσο αστόχησαν και έπεσε νεκρή η 37χρονη σύζυγός του. Αυτή τη φορά οι εκτελεστές πέτυχαν το στόχο τους σε μία υπόθεση που αποπνέει έντονα άρωμα νύχτας.

Τι είχε συμβεί πέρυσι

Πριν από περίπου 11 μήνες είχε γίνει και πάλι επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία και τότε είχε χάσει τη ζωή της η 37χρονη σύζυγός του. Η μαφιόζικη εκτέλεση είχε γίνει στις 9 Ιουνίου του 2020, στην περιοχή στη θέση Άγιος Σώστης στην περιοχή της Λιθακιάς στη Ζάκυνθο, την ώρα που το ζευγάρι κινούνταν ανυποψίαστο με τη μοτοσικλέτα του. Δύο άγνωστοι άνδρες ντυμένοι με σκούρα ρούχα που προσομοίαζαν σε στολές αστυνομικών, πλησίασαν με άλλη μηχανή το ζευγάρι κι άνοιξαν πυρ εναντίον τους. 

Οι σφαίρες έπεσαν «βροχή», με την 37χρονη γυναίκα να αφήνει επιτόπου την τελευταία της πνοή, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος, έχοντας δεχτεί τρεις σφαίρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη μαφιόζικη επίθεση, ο σύζυγός της Χριστίνας Κλ. οδήγησε για λίγα μέτρα ακόμα τη μοτοσικλέτα, κάνοντας τελικά δεξιά και παραδίδοντας την σε φίλο του, αλβανικής καταγωγής. Οι δράστες φέρεται να ήταν «ένας ψηλός κι ένας κοντός», οι οποίοι μετά την εκτέλεση ανέπτυξαν ταχύτητα με τη δική τους μηχανή και χάθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA