Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή πλημμεληματικού χαρακτήρα που άσκησε ο εισαγγελέας στον 22χρονο επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης. για τη σεξουαλική παρενόχληση μίας κοπέλας το βράδυ της Τετάρτης, ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία από το δικαστήριο μέχρι τη Δευτέρα (10/5) για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Έως τότε, κρατείται, καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ένα από τα θύματα περιέγραψετις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κοντά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο όπου την παρενόχλησε δύο φορές ο 22χρονος «δράκος».  Μιλώντας στην κάμερα του Mega, δήλωσε:  «Ήταν 12 Νοεμβρίου, 4 παρά 10 το απόγευμα όταν γύριζα με την αδερφή μου στο σπίτι. Είδαμε τότε ένα αυτοκίνητο που έκοψε μόλις μας είδε και σταμάτησε λίγο πιο πάνω από το σπίτι» περιγράφει η νεαρή κοπέλα. 

«Προχωρώντας φτάνουμε μπροστά στο αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού και βλέπω να έχει βγάλει κανονικά το μόριό του και να αυνανίζεται. Τα έχασα, του είπα τι κάνεις εκεί, ήταν τελείως ατάραχος, ούτε να τρομάξει ούτε τίποτα» είπε η νεαρή γυναίκα.

«Πήρα αμέσως το 100 και μίλησα με μια αστυνομικό και της έδωσα το χρώμα και τον αριθμό του αυτοκινήτου. Είπα τι έκανε και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι χρειάζεται και να μην ανησυχώ» σημείωσε η καταγγέλλουσα,

Το δεύτερο χτύπημα 

Ο ίδιος νεαρός βρέθηκε ένα μήνα μετά πάλι στο ίδιο σημείο, κάνοντας τις ίδιες πράξεις.

«Τη δεύτερη φορά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν νύχτα, ήταν 17:30. Κατέβαινα πάλι την οδό του σπιτιού μου. Είδα ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή τη μεγάλα σκάλα, όπως φτάνω κοντά του του είπα αν μπορεί να την κλείσει παρακαλώ γιατί δεν έβλεπα. Είδα πάλι τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται. Εκεί τρελάθηκα, άρχισα και φώναζα, τότε βάζει μπρος το αυτοκίνητο και με την ίδια παγωμένη έκφραση έφυγε» πρόσθεσε η γυναίκα.

Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος

Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για τέσσερις ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη, με τον εισαγγελέα να καλείται να αποφασίσει για ποια αδικήματα θα του ασκηθεί ποινική δίωξη. Ο άνδρας γεννήθηκε το 1999 και σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε μαγαζί εστίασης στη Νέα Σμύρνη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA