Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά της Αττικής, όπου ληστές στραγγάλισαν μία 20χρονη γυναίκα βρετανικής καταγωγής δίπλα στο 11 μηνών μωρό της ενώ νωρίτερα είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας κρεμώντας τον στα κάγκελα του σπιτιού, για να μην γαυγίσει και αντιληφθούν οι γείτονες τι συνέβαινε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας από τη μπαλκονόπορτα και, σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της άτυχης 20χρονης, αφού τον έδεσαν, πήραν μέσα από το σπίτι 10.000 ευρώ και κοσμήματα περίπου ίδιας αξίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί αν και ήταν δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. 

Το 11 μηνών μωρό της οικογένειας, σύμφωνα με το Open, έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο άνδρας είναι 32 ετών, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών και βρέθηκε στη σοφίτα. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και κατά πληροφορίες την έπνιξαν με μαξιλάρι.  Το σπίτι είναι μια μεζονέτα δύο ορόφων και η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ είναι μεγάλη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA