Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα παρατηρείται σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας σήμερα Παρασκευή (14/5), πρώτη μέρα άρσης του lockdown

Η νέα φάση της άρσης του lockdown χωρίς πλέον την υποχρέωση αποστολής SMS στο 103033 και στο 13032 δίνει το ελευθέρας για μετακινήσεις χωρίς περιορισμούς. Επίσης από σήμερα είναι ελεύθερη η μετακίνηση εκτός νομού, γεγονός που προκάλεσε επιπλέον κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στο ρεύμα ανόδου, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από του Ρέντη και φτάνει μέχρι τη Νέα Ιωνία ενώ στο ρεύμα καθόδου τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος της Μεταμόρφωσης. Επίσης, σε χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στη Μεσογείων και στην Κηφισίας, στα ρεύματα προς το κέντρο της Αθήνας. 

Παράλληλα από σήμερα είναι ελεύθερη και η μετακίνηση εκτός νομού γεγονός που προκάλεσε επιπλέον κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στον Καρέα αλλά και στην λεωφόρο Ηλιουπόλεως προς Αθήνα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο από το ύψος του Χαϊδαρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA