Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη στιγμή που το δράμα της οικογένειας γράφεται στην Αλόννησο με την κηδεία της Καρολάιν, οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη λύση στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι Αστυνομικοί ξεψαχνίζουν δεκάδες άλλες υποθέσεις με ληστείες, από την Αττική και την ευρύτερη περιοχή, ώστε να καταφέρουν να βρουν ομοιότητες που θα τους οδηγήσουν στους δολοφόνους της 20χρονης μητέρας.

Ήδη στα χέρια των αξιωματικών υπάρχουν φάκελοι από εγκλήματα όχι μόνο σε όλη την Αττική αλλά και στη Χαλκίδα και στην Κόρινθο, καθώς θεωρούν πως οι ίδιες συμμορίες «χτυπούν» και σε αυτές τις περιοχές. Στην ΕΛ.ΑΣ., όπως μετέδωσε το MEGA έχουν εστιάσει σε εισβολές σε σπίτια στην προσπάθειά τους να συνδέσουν τις κινήσεις των δραστών με αυτές στα Γλυκά Νερά. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, όπως αναφέρθηκε, είναι η χρήση άσκοπης βίας από την πλευρά των ληστών.

Όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ, έχουν εξεταστεί από χθες το βράδυ πάνω από 300 φάκελοι με τέτοιες υποθέσεις, με τους ειδικούς να έχουν ξεχωρίσει περισσότερες από 10 περιπτώσεις που πιστεύουν μπορούν να τους βοηθήσουν στις έρευνές τους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν νέα στοιχεία. Αναφέρθηκε πως ενδεχομένως οι εγκληματίες, ο δολοφόνος της Καρολάιν και οι άλλοι δύο που ήταν μαζί του, ίσως να μην έχουν μείνει μέσα στο σπίτι τόση πολλή ώρα όσο αρχικά υπολογιζόταν. Δεν έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού και είναι χαρακτηριστικό πως ενώ του υποδείχθηκε πως τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε ένα συγκεκριμένο κουτί παιχνιδιού, δεν άνοιξαν άλλα κουτιά με παιχνίδια.

Πλέον οι έρευνες περνούν στην επόμενη φάση και πλέον αναμένεται και οι διαρροές να είναι λιγότερες.

Εξετάζουν τηλέφωνα και κάμερες

Παράλληλα συνεχίζεται η εξέταση των τηλεφωνημάτων που έγιναν στην περιοχή την ώρα του εγκλήματος αλλά και των όσων κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Μια νέα μαρτυρία από γείτονα φαίνεται πως μπήκε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ένα κόκκινο αυτοκίνητο, μάρκας Audi, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, κινούνταν με ύποπτο τρόπο στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης οικογένειας, λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA