Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλυπτική ήταν η κατάθεση του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς, καθώς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των τριών δραστών που μπήκαν μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν τη γυναίκα του. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, ο πιλότος μίλησε για δύο ψηλούς άνδρες και έναν μικρόσωμο, ο οποίος είχε και αρχηγικό ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Αγγίζει τους δολοφόνους η ΕΛ.ΑΣ. - Στο στόχαστρο 30 παλιοί γνώριμοι

Η έρευνα της ασφάλειας επεκτείνεται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο όχημα χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί για να φθάσουν στην οικία του ζευγαριού και να διαφύγουν από αυτήν. Τα στελέχη από το τμήμα ληστειών έχουν παραδώσει φακέλους με παλαιότερες υποθέσεις με κοινά χαρακτηριστικά. Προτεραιότητα μέχρι στιγμής έχει δοθεί σε συμμορίες με βίαιη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βασίζονται στην περιγραφή του 32χρονου πιλότου και αναζητούν για δύο ψηλούς και έναν κοντό, ο οποίος φαίνεται να είχε και το πρόσταγμα. Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη σύζυγό του φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες ήταν γύρω στο 1,80 ύψος, ενώ ο άλλος ήταν πιο κοντός και ήταν αυτός που ρώταγε για το που ήταν τα λεφτά.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του 32χρονου για τον χαμό της Κάρολάϊν

Συγκλονίζει η ανάρτηση που έκανε ο 32χρονος πιλότος στα social media για τον χαμό της συζύγου του Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μέσα στην οικία τους στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο και την αδικοχαμένη Κάρολάιν την ημέρα του γάμου τους.

Η ανάρτηση συνοδεύεται με την εξής φράση «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Η φωτογραφία είναι από την ημέρα του γάμου τους σε μια παραλία της Πορτογαλίας. Το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και κρατιέται σφικτά από το χέρι, χωρίς να ξέρει αυτό που τους επιφύλασσε το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CO7_VDrpUE5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γεωργιανός κακοποιός στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ – Εξετάζεται η σχέση του με τη δολοφονία της Καρολάιν

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά τη σύλληψη ενός Γεωργιανού κακοποιού ενώ προσπαθούσε να διαφύγει της χώρας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο εν λόγω κακοποιός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα στοιχεία του Γεωργιανού προσομοιάζουν με την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος έκανε λόγο για έναν από τους δράστες, που ήταν «κοντός», πιο ευτραφής και με περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA