Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το «κορονοπάρτι» που έγινε έξω από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ). 

Διαβάστε ακόμη: «Φάκελος» Πλατεία Νέας Σμύρνης: Αυτοκίνητα σε ρόλο clubs και «άνθρωποι που ψάχνονται μόνιμα για καυγά»

Ο εισαγγελέας ζητεί να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν παραβιάστηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση όσον αφορά τον περιορισμό του ωραρίου που εντάσσεται στα μέτρα για την αποτροπή μολυσματικών ασθενειών. Σύμφωνα με το grtimes.gr, την έρευνα θα διενεργήσει η αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, δεκάδες άτομα, συγκεντρώθηκαν στο χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε οργανωμένο πάρτι, με μουσική και DJ. Σύμφωνα με το thesstoday.gr το πάρτι φαίνεται να έγινε γνωστό μέσα από ιστοσελίδες και ξεκίνησε στις 22:00 την Παρασκευή (14/5).

https://www.youtube.com/watch?v=-8Ba59o_47g

Όπως φαίνεται και στα βίντεο δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας όπως η χρήση μάσκας ή οι απαραίτητες αποστάσεις και σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, το πάρτι τελείωσε το ξημέρωμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA