ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/05/2021 18:55

Επιβεβαίωση του Reader για τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στα νησιά - Ανοίγει η πλατφόρμα

Ανοίγει την Τρίτη, 18 Μαΐου η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς των εργαζόμενων στον τουρισμό και σε άλλες δραστηριότητες στα νησιά

Επιβεβαίωση του Reader για τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στα νησιά - Ανοίγει η πλατφόρμα
Στιγμιότυπο από εμβολιασμό (Πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Reader.gr, που έγραφε ότι η κυβέρνηση επιταχύνει τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στα νησιά. Οπως ανακοινώθηκε διά στόματος του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, ότι από την Τρίτη, 18 Μαΐου, ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των κατοίκων, των διαμενόντων και των εποχικών εργαζομένων στα νησιά με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

«Από αύριο το βράδυ, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών στα 19 μεγαλύτερα νησιά, με εξαίρεση την Κρήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Αυτό αφορά σε κατοίκους, διαμένοντες και εποχικούς εργαζόμενους» είπε ο κ. Θεμιστοκλέους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δημοσίευμά του το Reader.gr ανέφερε ήδη από τις 16 Μαΐου ότι η κυβέρνηση θα ανακοινώσει σχέδιο για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εργαζομένων στα νησιά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του το Reader.gr, η πρόσβαση στα νησιά δεν θα είχε ηλικιακό περιορισμό, καθώς θα γίνεται οριζόντια, όπως γίνεται και για τους μόνιμους κατοίκους στα νησιά. Αυτό φαίνεται και από τη χαρακτηριστική δήλωση του Μάριου Θεμιστοκλέους ότι από το βράδυ της Τρίτης, 18 Μαΐου, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών στα 19 μεγαλύτερα νησιά θα μπορούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ