Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Αυτό προκύπτει από την πρώτη κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα, 17 Μαΐου, τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο, την Τρίτη, 18 Μαΐου, αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία, όπου και θα ενημερωθεί για τις εις βάρος του κατηγορίες τόσο για το πλαστό διαβατήριο όσο και για την παλαιότερη εισβολή σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι, όπου έχει βρεθεί το DNA του.

Και από τα στοιχεία πάντως που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους, δεν φαίνεται να προκύπτει ότι ο 36χρονος είχε εμπλοκή στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., η ανάλυση των ευρημάτων από τη μονοκατοικία που διέμενε η οικογένεια. Οι δράστες έχουν αφήσει πίσω τους γενετικό υλικό, ωστόσο, χρειάζονται αρκετές ημέρες μέχρι να διαπιστωθεί αν αυτό είναι αξιοποιήσιμο και ταιριάζει με αλλά DNA που βρίσκονται στις βάσεις δεδομένων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA