Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ οδηγείται η 44χρονη γυναίκα από την Κρήτη, η οποία νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε εγκεφαλική θρόμβωση. Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δυσάρεστη, καθώς ανατρέπει τα αρχικά δεδομένα των συμπτωμάτων που εμφάνισε.
Διαβάστε ακόμη: Θρομβώσεις και εμβόλια: Τι απαντούν Τζανάκης και Χρούσος για τα περιστατικά στην Κρήτη
Σύμφωνα με το Creta24, η εξέλιξη αυτή έχει σημάνει «κόκκινο» συναγερμό στο ιατρικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ πλέον εξετάζεται η εσπευσμένη μεταφορά της ασθενούς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Δεν επιβεβαιώνεται η σύνδεση με το εμβόλιο
Υπενθυμίζεται πως έντονη ανησυχία έχει δημιουργηθεί από χτες Τρίτη σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορονοϊού, καθώς δύο ύποπτα περιστατικά θρομβώσεων εντοπίστηκαν στην Κρήτη, έπειτα και από τις θρομβώσεις που εμφάνισε 35χρονος. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως στις δύο νέες περιπτώσεις δεν έχουν προκύψει ακόμη στοιχεία που να συνδέουν την κατάσταση της υγείας των δύο γυναικών με τον εμβολιασμό τους.
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.