Μενού
  • Α-
  • Α+

Λιγοστά είναι τα ευρήματα από τη μεζονέτα του νεαρού ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν, ενώ παρά την επισταμένη έρευνα δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία - από κάμερες ή άλλα μέσα - που να μαρτυρούν την άφιξη των τριών κουκουλοφόρων. Την ίδια ώρα, ωστόσο, μια νέα κατάθεση ιδιώτη δίνει καινούριες προεκτάσεις στο ειδεχθές έγκλημα.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Και στην Κρήτη αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Μιλώντας στο Mega, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, σημείωσε πως τα επόμενα 24ωρα ενδεχομένως να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση ή ακόμη και ανατροπές, ενώ, όπως υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια της έρευνας έχει ληφθεί κατάθεση από ιδιώτη «που δίνει και άλλες διαστάσεις στο δραματικό συμβάν».

«Παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και την αναγνώριση των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων, όπως τουλάχιστον έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος» σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, προσθέτοντας πως «η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά πληροφορίες στο χώρο των ποινικών». 

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛΑΣ

Παράλληλα, αρκετά εξακολουθούν να είναι τα ερωτήματα, στα οποία καλούνται να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, όπως το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας - πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά - ενώ έπειτα από μόλις 1-2 λεπτά πίεσης θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και να μην αντιδρά.

Εντύπωση, όμως, προκαλεί και το γεγονός πως ενώ το θύμα, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιστάθηκε στους κακοποιούς δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης, αλλά και το ότι ενώ συνήθως οι κακοποιοί δένουν τα θύματα τους πισθάγκωνα και σε καρέκλες, στην περίπτωση αυτή έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία - με μπροστά τους αγκώνες - τον 32χρονο πιλότο, ενώ η 20χρονη μητέρα ήταν δεμένη πισθάγκωνα με τα ρούχα της.

Τέλος, αναπάντητο παραμένει και το ερώτημα για ποιο λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι - αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA