Μενού
  • Α-
  • Α+

Εννέα ημέρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει ο σύζυγός της, προκείμενου να περιγράψει αναλυτικά όσα συνέβησαν στη μεζονέτα. Ο 32χρονος πιλότος δηλώνει βέβαιος πως οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος σύντομα θα συλληφθούν, καθώς εκτιμά πως οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Παντού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Για «σύνθετη υπόθεση» κάνει λόγο ο Σταύρος Μπαλάσκας

Μιλώντας στο Μega, o σύζυγος της Καρολάιν σημείωσε πως «οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια», ενώ προσέθεσε πως και «οι αναλυτές στα εγκληματολογικά δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

«Κλειδί» η κατάθεση της ψυχολόγου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν την πόρτα της ΓΑΔΑ ήταν και η ψυχολόγος της αδικοχαμένης κοπέλας, προκειμένου οι αστυνομικοί να σχηματίσουν μία ευρύτερη εικόνα για το περιβάλλον του ζευγαριού. Η κατάθεση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα διαφωτιστική για τους έμπειρους αξιωματικούς του ΥΔΕΖΙ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών τηρεί «σιγήν ιχθύος», καθώς η υπόθεση αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι αρχικά διαφαίνονταν. 

Στη φυλακή για άλλη υπόθεση ο 43χρονος

Την ίδια ώρα, ο 43χρονος άνδρας - με καταγωγή από την Γεωργία - που ελέγχθηκε για πιθανή εμπλοκή στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, χωρίς ωστόσο να βρεθεί εντέλει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του, κρίθηκε προφυλακιστέος για την άγρια ληστεία και τον βασανισμό ηλικιωμένων στο Πικέρμι. Σε κάθε περίπτωση, σημειώνεται πως για την Ελληνική Αστυνομία η σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν αποτελεί ζήτημα τιμής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA