Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», κάμερα κατέγραψε ένα ύποπτο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο το οποίο ενδεχομένως ακολούθησε διαδρομή που έκαναν και οι δράστες. 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Κατάθεση - «κλειδί» από την ψυχολόγο της Καρολάιν

Συγκεκριμένα, η κάμερα κατέγραψε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει απότομα σε ερημικό δρόμο κοντά στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγο και το παιδί της η αδικοχαμένη Καρολάιν και δύο ώρες μετά, να επιστρέφει στο σημείο και εν τέλει να χάνεται με ταχύτητα. 

https://www.youtube.com/watch?v=avyFytXiyOw

Το βίντεο κατέγραψε το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και να στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα, στις 3:36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου. Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5:30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν, το ίδιο αυτοκίνητο βγήκε από τη Διαδόχου Παύλου στην λεωφόρο Λαυρίου, την διέσχισε με ταχύτητα και έστριψε προς την Αγία Παρασκευή. 

https://www.youtube.com/watch?v=GJI4GVGore4

Ο σύζυγος της Καρολάιν για την κατάθεση της ψυχολόγου 

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν, για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη. Έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του.

Σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη».

https://www.youtube.com/watch?v=8OYCxpXhQT8

«Βλέπαμε ύποπτες κινήσεις»

Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίστηκαν στην κάμερα του ALPHA πως λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, έβλεπαν περίεργες κινήσεις. «Άκουγα μία μηχανή τις προηγούμενες ημέρες, η οποία κοντοστεκόταν για λίγα δευτερόλεπτα στη γωνία της Παρόδου με την Παναγούλη. Έκανε το τετράγωνο, επέστρεφε και έφευγε. Μου έδινε την εντύπωση πως ήταν μεγάλου κυβισμού. Δεν είδα κάτι, μόνο άκουγα, γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα, περίπου στις δύο το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά γειτόνισσα του θύματος. «Αυτά είναι ανθρωπόμορφα τέρατα. Ήθελα να ‘ξερα δεν γεννήθηκαν από μητέρα, πως δολοφονούν έτσι μία μητέρα;», επεσήμανε.

Ένας ακόμη μάρτυρας, που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του τραγικού ζευγαριού, μίλησε στην εκπομπή για το τι είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα: «Ήμασταν κι εμείς στο στόχαστρο. Δυο φορές χτύπησαν το κουδούνι στις τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα. Αυτοί οργώνανε την περιοχή δεκαπέντε με είκοσι μέρες νωρίτερα. Ερχόταν κάποιος και κοίταζε με ποδήλατο, πήγαινε αργά και φορούσε κουκούλα από τζάκετ για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του».

https://www.youtube.com/watch?v=qNjhKmZ4pV8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA