Μενού
  • Α-
  • Α+

Την εκτίμηση ότι το σκίτσο δράστη που, κατά πληροφορίες, έχει η αστυνομία για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν θα συμβάλλει στην εξέλιξη της υπόθεσης έκανε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Αποκάλυψε δε ότι μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον – σφιχτά δεμένο – σύζυγο της Καρολάιν, εκείνος άρχισε να κλαίει.

Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Γιώργος Καλλιακμάνης είπε «Αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο, να σας πω ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν στο παρελθόν. Το θύμα προσπαθούσε να αναπαραστήσει πώς ακριβώς ήταν ο δράστης, αλλά αυτό δεν αποτυπωνόταν με σαφήνεια στο χαρτί, δεν αποτυπωνόταν στο αποτέλεσμα που έβγαινε, δεν έχω ελπίδες από το σκίτσο».

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Σκίτσο του ενός δράστη της δολοφονίας έχει η αστυνομία - Ερευνώνται ύποπτα οχήματα

«Μπήκαν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, δυο πληρώματα μέσα από την άμεσο δράση από το παράθυρο που είχατε δει σπασμένο. Ο αστυνόμος, ο Άκης, έλυσε τον σύζυγο της 20χρονης, ήταν σφιχτα δεμενος με τις ταινίες γυρω από το λαιμό στα μάτια και στο στόμα, απ' ό,τι μου είπε σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει και πήρε το μωρό αγκαλιά και πάλι εκλαιγε».

Ποια είναι τα αναπάντητα ερωτήματα; 

Η ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, παραμένει η βασική υπόθεση εργασίας, πάνω στο οποίο εργάζονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ωστόσο, η «βεντάλια» των ερευνών ανοίγει και σε άλλα πρόσωπα.

Από την πρώτη στιγμή, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας χαρακτήριζαν ως βασικό «λάθος» των κακοποιών που φαίνεται να εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, το γεγονός ότι –σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν- έμειναν μέσα για περίπου μία ώρα. Σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα και μάλιστα υψηλής έντασης, είναι απίθανο να μην άφησαν πίσω τους γενετικό υλικό, είτε σε σημεία της μεζονέτας, είτε στα ρούχα και το σώμα του θύματος και του πιλότου της Πολιτικής Αεροπορίας.

Τη μη εύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι αστυνομικοί μπορεί να την εξηγήσουν και στο γεγονός ότι οι δράστες φορούσαν γάντια, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν. Επίσης, το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό είναι μάλλον περίεργο και φυσικά δημιουργεί ερωτήματα. Πολλώ δε μάλλον εάν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθαν σε απευθείας επαφή με το ζευγάρι για να τους δέσουν, ενώ φέρονται να πάλεψαν με την 20χρονη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA