Μενού
  • Α-
  • Α+

Δωρεάν self test για όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου Τομέα ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, διευκρινίζοντας πως η δυνατότητα προμήθειας αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) παρέχεται πλέον και στους εργαζόμενους που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Self Test: Υποχρεωτικά από τη Δευτέρα στον ιδιωτικό τομέα

 Οι εν λόγω εργαζόμενοι, ωστόσο, απαλλάσσονται από την υποχρέωση δήλωσης αποτελέσματος - εφόσον κατά το χρονικό διάστημα από 24 Μαΐου έως 6 Ιουνίου δεν παρέχουν τις υπηρεσίες τους με φυσική παρουσία.

Στο πλαίσιο αυτό, από τη Δευτέρα 24 έως και το Σάββατο 29 Μαΐου, όλοι οι εργαζόμενοι θα είναι σε θέση να προμηθευτούν από τα φαρμακεία δύο νέα self test, ένα για την εβδομάδα από 24 έως 30 Μαΐου 2021 και ένα για την εβδομάδα από 31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2021.

Επισημαίνεται πως για την εβδομάδα από 24 Μαΐου έως 30 Μαΐου 2021 δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου έως και 24 ώρες πριν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας - που ο εργαζόμενος παρέχει την εργασία του με φυσική παρουσία - ενώ οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα μπορούν να υποβάλλονται και να δηλώνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου έως την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA