Νέα αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομίας στο Θέατρο Εμπρός με συνεργεία να ετοιμάζονται να σφραγίσουν και πάλι τον χώρο - Είχαν σπάσει τους τσιμεντόλιθους το Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε ακόμη: Θέατρο Εμπρός: Φωτογραφίες από την επανακατάληψη του ιστορικού κτηρίου
Στο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας την περασμένη Τετάρτη με τον χώρο να εκκενώνεται και εν συνεχεία να σφραγίζεται. Πόρτες και παράθυρα κυριολεκτικά χτίστηκαν καθώς συνεργεία τοποθέτησαν τσιμεντόλιθους ώστε να σφραγίσουν το κτήριο.
Το Σαββατοκύριακο ωστόσο ομάδες έσπασαν τους πρόχειρους τοίχους που είχαν ανεγερθεί και ανακατέλαβαν το κτήριο. Το πρωί της Δευτέρας δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν και πάλι στο σημείο, με την κατάσταση να είναι έκρυθμη πλέον.
Μαζί με τους αστυνομικούς είναι και συνεργείο ώστε να τοποθετήσει λαμαρίνες στις εισόδους.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.