Μενού
  • Α-
  • Α+

«Να μιλάτε κατευθείαν με τους αστυνομικούς», παρότρυνε τους δημοσιογράφους ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, υποστηρίζοντας πως «παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα». 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά - Μπαλάσκας: Τα τηλέφωνα και το «ορφανό» DNA θα δείξουν τους δολοφόνους της Καρολάιν

«Δεν υπάρχει κάτι, ό,τι θέλετε από την αστυνομία. Να μιλάτε κατευθείαν με αυτούς γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα», είπε ο σύζυγος της Καρολάιν στην κάμερα και υποστήριξε πως γνώριζε από την αρχή ότι δεν θα βρεθούν εύκολα οι ληστές και ο δολοφόνος της 20χρονης. «Ό,τι θέλετε από την αστυνομία. Ότι περνάει παρερμηνεύεται και είναι λάθος», επέμεινε ο πιλότος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. 

Τα τηλέφωνα και το «ορφανό» DNA

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξημερώματα της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, ήταν ενεργοποιημένα πάρα πολλά κινητά τηλέφωνα στην περιοχή, καθώς υπάρχουν αρκετές κατοικίες. Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να δουν ποιο από αυτά τα τηλέφωνα δεν «ταιριάζει» με το σημείο. 

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως οι δράστες χρησιμοποίησαν νούμερα «μιας χρήσης» τα οποία είχαν δηλωθεί σε αλλοδαπούς που καμιά σχέση δεν έχουν με την υπόθεση. Ακόμη κι έτσι να είναι πάντως, εάν οι αστυνομικοί καταφέρουν να έχουν τη φωνή κάποιου ατόμου θα πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία των ερευνών. Πρόκειται βέβαια για μία διαδικασία που η ολοκλήρωση της θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα

Από εκεί και έπειτα, το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου είναι αυτό που εξετάζεται ως το πλέον πιθανό, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr. Τέλος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν πρόκειται να δώσει άμεσα νέα κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης, καθώς έχει συνεισφέρει ότι μπορούσε σε αυτό το στάδιο των ερευνών.

Όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, οι αστυνομικοί διαθέτουν στοιχεία όπως το σκίτσο ενός από τους δράστες, «ορφανό» DNA και περιμένουν να δουν τι θα δείξει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA