Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραμένει ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Αναβύσσου από το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος σήμερα (25 Μαΐου) το πρωί στις 11 θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο κατηγογορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του στο Δημοτικό, είναι πατέρας δύο παιδιών. 

Διαβάστε ακόμη: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια: Τον «έκαψε» το ερωτικό μήνυμα σε 11χρονη 

Κατά τις πληροφορίες, ο δάσκαλος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρία ανήλικα κορίτσια και επιχειρούσε επικοινωνία μαζί τους μέσω viber και skype. 

Όταν τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου έγιναν αντιληπτά από τους γονείς των μαθητριών του, τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία. Ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του. 

Οι κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας είναι για κατάχρηση και για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες που δεν έχουν κλείσει τα 15 έτη, μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία 11χρονη μαθήτρια της 5ης δημοτικού, έδειξε στον πατέρα της ένα SMS με ερωτικό περιεχόμενο που φέρεται να της είχε στείλει ο 55χρονος δάσκαλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA