Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφαση να μετακομίσει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο η σύζυγός του, Καρολάιν, πήρε ο 33χρονος πιλότος. Την ίδια ώρα, σύμφωνα το Mega, τα μοναδικά ευρήματα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, είναι ένα αποτύπωμα αλλοδαπού εργάτη κι ένα πελματικό εντύπωμα του 33χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι στην ταινία αυτή δεν βρέθηκαν και ίχνη από γάντια που προφανώς φορούσαν οι ληστές αφού δεν άφησαν κανένα άλλο ίχνος στο σπίτι. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, παρότι, σύμφωνα με τις περιγραφές του συζύγου της, η 20χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10 με 20 αντικείμενα και χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι σε όλη την κατοικία στα Γλυκά Νερά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA