Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην λεωφόρο Ποσειδώνος. Από καθαρή τύχη σώθηκαν οι τρεις επιβάτες (σ.σ. μία γυναίκα, δύο άντρες) ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στη διαχωριστική νησίδα. 

Διαβάστε ακόμη: Ανοίγουν σήμερα όλα τα εμβόλια για τους 35 έως 39 ετών - Ποιοι παίρνουν σειρά 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, στη συμβολή της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Ο οδηγός του οχήματος, άγνωστο μέχρι στιγμής γιατί, έχασε τον έλεγχο, αυτό έφερε σβούρα και καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού που υπάρχει στη διαχωριστική νησίδα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και το ΙΧ αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής (10 πυροσβέστες και τρία οχήματα) προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα δύο άτομα που κάθονταν στο πίσω κάθισμα. 

https://www.youtube.com/watch?v=6zSvlInH1Ck

Στο σημείο βρέθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς ο δρόμος (σ.σ. το ρεύμα καθόδου προς Γλυφάδα) έκλεισε για περίπου μία ώρα και χρειάστηκε να υποδεικνύουν στους οδηγούς που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο, εναλλακτικές διαδρομές. Οι τρεις επιβάτες του οχήματος, ευρισκόμενοι εν ζωή αλλά τραυματίες, παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα τροχαίας. 

Μιλώντας στο reader.gr, άνθρωπος που εκείνη την ώρα εργάζονταν σε κοντινή απόσταση, ανέφερε ότι: «πιθανότατα το αμάξι να γλίστρησε σε κάποια νερά που υπήρχαν στο δρόμο και ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο πέφτοντας πάνω στην κολόνα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA