Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη θλίψη έχει βυθίσει τα Χανιά ο θάνατος μιας 11χρονης μαθήτριας Δημοτικού που εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους, από περιπατητές. Συγκλονισμένος, την ίδια ώρα, παραμένει και ο Υποδιευθυντής Α’ Πυροσβεστικού Στόλου Χανίων, Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπόμπορης, που βρέθηκε στο σημείο, έπειτα από την κλήση που δέχτηκε η πυροσβεστική για τον εντοπισμό του κοριτσιού. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρή 11χρονη στα Χανιά: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τελευταία της βόλτα

Όπως ανέφερε στο Creta24, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15:24 από την αστυνομία για την εξαφάνιση του ανήλικου κοριτσιού και άμεσα σύστησε ομάδα, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες. Ωστόσο λίγο αργότερα και ενώ «σάρωναν» την περιοχή, ειδοποιήθηκαν πως το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό από πολίτες.

«Είμαι και εγώ πατέρας, έχω μία κόρη. Είναι 15 χρονών και φανταστείτε την ώρα που είδα και εγώ το γεγονός πώς ένιωσα σαν πατέρας», δήλωσε συγκινήμενος ο άνδρας.

Σήμερα «το τελευταίο αντίο»

Σημειώνεται πως το 11χρονο κορίτσι πρόκειται να κηδευτεί σήμερα στο Μουζουρά Ακρωτηρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μικρή Ιωάννα, που έπεσε από μεγάλο ύψος σε βραχώδη παραλία. Παράλληλα, σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου, αναμένεται να γίνει και προσπάθεια αναπαράστασης, προκειμένου να βγουν συμπεράσματα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.

Οι Αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια

Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι είχε φύγει από το σπίτι της περίπου στις 23:00 της Τρίτης, οπότε και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό της, ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να οφείλεται ο θάνατος του κοριτσιού σε εγκληματική ενέργεια.

«Έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA