Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την πορεία των ερευνών της αστυνομίας σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δραστών της στυγερής δολοφονίας - Τι λέει ο Καλλιακμάνης στο Reader

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος αν και τηρεί σιγή ιχθύος. Παράλληλα, ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως η όλη ιστορία έχει πληθώρα ερωτημάτων, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά και για να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.

Αυτό που προκαλεί απορία στις Αρχές είναι ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο. Ένα επιπλέον ερώτημα που προβληματίζει την αστυνομία είναι το γεγονός ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μια και βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, αυτές οι ενέργειες των δραστών κρίνονται από την αστυνομία ως αντιφατικές.

Άλλο ένα στοιχείο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ είναι και το παράθυρο που αποκολλήθηκε και έπεσε μέσα στο σπίτι, μιας και δεν γνωρίζουν πώς κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό. Αναγκαστικά συμπεραίνουν πως το παράθυρο σπρώχτηκε από τα έξω προς τα μπρος. Επίσης ο κ. Καλλιακμάνης επεσήμανε ότι ακόμα κι ένα μικρό στοιχείο DNA επαρκεί για να εντοπιστεί ο δράστης, υπό τον όρο όμως ότι είναι σεσημασμένος. Ολοκληρώνοντας είπε πώς όλα όσα αναφέρονται, στηρίζονται στις μαρτυρίες του 32χρονου πιλότου, του μόνου δηλαδή μάρτυρα που είδε τα τεκταινόμενα εντός του σπιτιού στα Γλυκά Νερά την ώρα της δολοφονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA