Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Χανίων ο τραγικός θάνατος της 11χρονης μαθήτριας η οποία γκρεμίστηκε από τα βράχια σε παραλία της περιοχής. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι προς κάθε κατεύθυνση μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του μικρού παιδιού.

Διαβάστε ακόμη: Θρήνος για τον θάνατο 11χρονης στα Χανιά: Οι Αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια

Χθες συγγενείς και φίλοι οδήγησαν το μικρό κορίτσι στην τελευταία του κατοικία. Αιτία θανάτου είναι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση από μεγάλο ύψος. Τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι δύο. Σύμφωνα με το Open το κοριτσάκι είτε γλίστρησε και έπεσε από τα βράχια, είτε μόνο του θέλησε και πήδηξε. Περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα θα μπορούσε να δώσει το κινητό του παιδιού που όμως κλάπηκε μέσα από την τσάντα του την οποία είχε ακουμπισμένη πάνω σε ένα δέντρο. Η μητέρα του κοριτσιού σε δηλώσεις στον σταθμό ανέφερε ότι «προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια».

Όπως έχει διαπιστωθεί το κορίτσι έπεσε στα βράχια κάθετα, με τα πόδια προς τα κάτω, γεγονός που θα συνεκτιμηθεί μαζί με τα στοιχεία που πρόκειται να προκύψουν κατά τη συνέχεια των ερευνών. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ υπάρχουν τουλάχιστον δύο μαρτυρίες από άτομα που είδαν το κορίτσι να περιφέρεται μόνο του στην συγκεκριμένη περιοχή, στο χρόνο λίγο πριν το διάστημα που εκτιμάται ότι έγινε το μοιραίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA