Ένα ακραίο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε όταν ένας άνδρας μέσα σε λεωφορείο στην Ομόνοια «κόλλησε» πάνω σε 19χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυνανίστηκε πάνω της. Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε όταν άνδρας άνοιξε το παντελόνι του και δεν κατάφερε να φωνάξει. Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα.
Διαβάστε ακόμη: Σεξουαλική παρενόχληση αεροσυνοδού: «Έγινε παρεξήγηση, ήμουν φορτισμένος», λέει ο επιβάτης
Σύμφωνα με τον Ant1 το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις οκτώ το πρωί μέσα στο λεωφορείο για Κολωνό προς Ομόνοια. Ο άνδρας είχε τοποθετήσει σε τέτοια θέση το σώμα του που ήταν δύσκολο να τον δει κάποιος. Η κοπέλα στη συνέχεια έδωσε περιγραφή στους αστυνομικούς και ανέφερε ότι πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 40.
Ο δράστης μόλις ολοκλήρωσε την αισχρή πράξη του κούμπωσε το παντελόνι του και κατέβηκε στην επόμενη ακριβώς στάση.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.