ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/05/2021 21:00

Σχολεία: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στα Πρότυπα - Πειραματικά

Άνοιξε από σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία

Σχολεία: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στα Πρότυπα - Πειραματικά
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Άνοιξε από σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία. Η πλατφόρμα αφορά τις εξετάσεις σε Πρότυπα Γυμνάσια και μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια, καθώς και για την κλήρωση στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Δικαιούται συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή στη φυλακή, δηλώνει η Νικολάου

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-protupo-peiramatiko-skholeio, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια και τα μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια της χώρας θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. Οδηγίες, συχνές ερωτήσεις, ενδεικτικά θέματα εξετάσεων και τις θέσεις για το 2021 στην ιστοσελίδα: https://www.iep.edu.gr/pps/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ