Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ικανοποίηση του για το άνοιγμα της πλατφόρμας για τον εμβολιασμό των 18 και άνω με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον κορονοιό, εξέφρασε ο Νίκος Καπραβέλος.

Διαβάστε ακόμη: Εμβόλιο: Δεν προκύπτει ανάγκη για τρίτη δόση, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

«Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει, σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται σε όλον τον κόσμο, για να ελέγξουμε αυτή την μάστιγα το να πιάσουμε και να σπάσουμε ακριβώς τις αλυσίδες διασποράς αυτού του θανατηφόρου ιού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Οι νέοι μας παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι τόσο στην νοσηρότητα, κυρίως στην διασπορά του ιού» συνέχισε, τονίζοντας το πόσο άσχημο είναι να βλέπεις νέους ασθενείς να νοσούν. «Έχω δει ανθρώπους, ηλικιωμένους, πατεράδες, μανάδες, παππούδες να χάνονται κυρίως από τα παιδιά τους» επεσήμανε συνοψίζοντας πως ο εμβολιασμός στις νεαρότερες ηλικίες θα σπάσει έναν σημαντικό «κρίκο» αυτής της διασποράς.

«Είναι πραγματικά η ελπίδα να τιθασεύσουμε αυτή την παγκόσμια μάστιγα που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλη την ανθρωπότητα» κατέληξε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA