Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να εντοπιστούν οι δράστες της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ερευνούν την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά έχουν μπει κινητά τηλέφωνα από το σημείο της δολοφονίας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.  

Διαβάστε ακόμη: Πατέρας 11χρονης μαθήτριας: Πώς ανακάλυψε τι συνέβαινε

Όπως διαπιστώθηκε από την σάρωση, αρκετά ήταν τα κινητά που είχαν ενεργοποιηθεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη τους, με τους κατόχους τους. Παράλληλα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα «ορφανά» δείγματα DNA που βρέθηκαν στους χώρους του σπιτιού, αλλά και να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που κινήθηκαν στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί που έφτιαξαν σκίτσο, σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της 20χρονης, έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο 40 υπόπτων που παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά. Αξιωματικοί που συμμετέχουν στην υπόθεση εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα οι δράστες θα ταυτοποιηθούν και θα συλληφθούν.

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο στη δημοσιότητα 

Δύο νέα βίντεο από τα Γλυκά Νερά με ύποπτο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου, λίγη ώρα μετά από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο τούνελ». Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA