Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός είναι ο θαμώνας καφενείου που δέχθηκε πυροβολισμούς σε καφενείο στα Σεπόλια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο θαμώνας του καφενείου πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ένοπλο άνδρα. Ο θαμώνας βρισκόταν σε καφενείο επί της οδού Δυρραχίου 30 στα Σεπόλια και περίπου στις 17:55 μπήκε σε αυτό, άγνωστος άνδρας και τον πυροβόλησε. 

Διαβάστε ακόμη Κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα σίσα στην Ελλάδα

Είχαν επιχειρήσει να τον σκοτώσουν ξανά πριν 3 μήνες

Τον 32χρονο που δέχθηκε οκτώ σφαίρες είχαν επιχειρήσει να σκοτώσουν ξανά άλλες τρεις φορές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι αλβανικής καταγωγής και γνώριμος στις Αρχές για διάφορες υποθέσεις. Τον Φεβρουάριο του 2021 είχε τραυματιστεί έπειτα από συμπλοκή στην πλατεία Αττικής. Δύο ημέρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί με ηλεκτρικό πατίνι και αλεξίσφαιρο γιλέκο στην Ομόνοια. Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για δράσεις της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα και είχε αποφυλακιστεί το 2017.

Πώς διέφυγε ο δράστης από το σημείο της δολοφονίας

Ο δράστης φορούσε τζόκεϊ και έφυγε αρχικά πεζός από το σημείο της εκτέλεσης. Χρησιμοποίησε πιστόλι των 9mm και βρέθηκαν τουλάχιστον 4 κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας στα Σεπόλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA