Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η 11χρονη Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά. Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι πληροφορίες που θέλουν κάποιους συμμαθητές της Ιωάννας να δηλώνουν - στο άκουσμα της εξαφάνισή της - πως το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Διαβάστε ακόμη: Χανιά: «Κλειδί» οι καταθέσεις των συμμαθητών της 11χρονης

Πληροφορίες του zarpanews.gr, αναφέρουν ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν πως ήταν απελπισμένη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ενώ κάποιους από τους συμμαθητές της τους είχε ήδη αποχαιρετήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές σε όλες τις τάξεις του σχολείου της ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πώς αισθάνεται για αυτήν την απώλεια. Οι συμμαθητές της άφησαν, μάλιστα, στο θρανίο της 11χρονης ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσουν.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της 11χρονης Ιωάννας

«Καλό και ευαίσθητο παιδί» χαρακτηρίζει την 11χρονη Ιωάννα που βρέθηκε νεκρή στα Χανιά η μητέρα της, η οποία ισχυρίζεται πως το παιδί πέρασε δύσκολα εξαιτίας της συμπεριφοράς του πατέρα της που, μάλιστα, φυλακίστηκε, αλλά και εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

«Ήταν ένα ευαίσθητο, καλόψυχο και ευγενικό παιδί. Περάσαμε δύσκολα. Οι καταστάσεις με τον πατέρα της ήταν δυσάρεστες για όλους μας. Τη μέρα που έγινε η δίκη και μάθαμε ότι ο πρώην σύζυγός μου θα μπει στη φυλακή για τέσσερα χρόνια, ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της μικρής. Μου έλεγε “επιτέλους! Δε θα μας ενοχλήσει ξανά και θα έχουμε μια φυσιολογική ζωή". Δε θα τρέμουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Όταν μπήκε ο πρώην σύζυγος στη φυλακή, χρειαζόταν χρόνος για να ηρεμήσουμε όλοι. Ειδικά τα παιδιά. Μετά το εξάμηνο ξεκίνησε για εμάς μια καλή ζωή», έχει αποκαλύψει η μητέρα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA