Για την απόπειρα αρπαγής μιας 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη από έναν 56χρονο, μίλησε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αποστόλος Τζαρός, κάνοντας λόγο για μία κοινωνικά απαράδεκτη και ανήθικη πράξη που όμως δεν είναι παράνομη.
Διαβάστε ακόμη: Greek Mafia: Η οικονομική πίτα μικραίνει, τα «συμβόλαια θανάτου» αυξάνουν
Όπως είπε ο δικηγόρος του 56χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πελάτης του κατηγορείται για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας.
Σχολιάζοντας τη φράση «απλά έκανα χοντροκομμένο καμάκι» που υποστήριξε ο πελάτης του στην απολογία του, τόνισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομη αφού δεν έχει γίνει χρήση βίας.
Ο 56χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία.
- Διεθνείς «πλάτες» Μασκ στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κασιδιάρη: «Αυτό είναι άρρωστο»
- Βριλήσσια: «Είναι ανεύθυνοι» - Πώς έγινε η επίθεση του σκύλου στον 66χρονο
- «Δεν έχετε ψυχή;»: Χάος σε ορκωμοσία του ΑΠΘ: Δεν άφηναν γονείς να μπουν χωρίς πρόσκληση
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Της είπα ότι δεν την συμπαθώ» - Η απάντηση στα ελληνικά που κανείς δεν κατάλαβε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.