Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αγία Βαρβάρα από τη δολοφονία μιας 64χρονης γυναίκας χθες (3/6) το βράδυ. Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τα όσα έζησε η ίδια και οι γείτονες όταν αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα να ξεψυχά στο δρόμο.

«Ακουσα τους πυροβολισμούς. Ηταν γύρω στις 8:30 το απόγευμα, μαγείρευα στην κουζίνα, είχα ανοιχτά παράθυρα. Ηταν κι ο σύζυγός μου μαζί. Δεν ήταν πολύ δυνατοί οι κρότοι και δεν ήμασταν σίγουροι αν επρόκειτο για πυροβολισμούς. Μετά από 5 λεπτά είδαμε τον γείτονα να τρέχει στο στενό μας και βγήκαμε κι εμείς έξω...» είπε η αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Τη γνωρίζαμε τη γυναίκα. Είμαστε γείτονες χρόνια. Είχε και καθαριστήριο έπαιρνε τα χαλιά μας κάθε χειμώνα. Δεν γνωρίζαμε αν είχε προβλήματα. Αντίθετα, ποτέ δεν είχανε προβλήματα. Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν κάθε μέρα, δεν είχαμε δει κάτι περίεργο».

Οσον αφορά στη στιγμή που είδαν τη γυναίκα ξαπλωμένη στο δρόμο, η περιγραφή της σοκάρει: «Οταν πλησιάσαμε η γυναίκα ήταν μελανιασμένη, κάτασπρη και ξεψυχούσε μπροστά μας. Μας είπαν να φύγουν τα παιδιά, η γυναίκα ξεψυχάει».

Σύμφωνα με την γειτόνισσα της δολοφονημένης γυναίκας, τη στιγμή του συμβάντος, έλειπαν όλοι οι οικείοι της από το σπίτι. Ο αδερφός της μάλιστα, μένει στην ίδια κατοικία, εκείνη στον πάνω όροφο κι εκείνος στον από κάτω. Η θανούσα είχε και δύο κόρες γύρω στα 40, ενώ είχε κι εγγόνια.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες. Σύμφωνα με τις Αρχές η γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στον ώμο και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου διακομίσθηκε.

Οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον αριθμό των υπόπτων και εστιάζουν την έρευνα σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο κι αναζητείται. Κατά πληροφορίες πρόκειται για τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι εν διαστάσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA