Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία σύλληψη άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων προχώρησε η Αστυνομία για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς πριν από λίγες ημέρες στον Αλιμο. Συγκεκριμένα, άγνωστος «γάζωσε» με πυροβολισμούς πολυκατοικία στο προάστιο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αττικής, τις πρωινές ώρες της Τρίτης (1/6).

Διαβάστε ακόμη: Άλιμος: Άγνωστος «γάζωσε» πολυκατοικία – Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που έδειχναν τις τρύπες από σφαίρες στα μπαλκόνια έκαναν το γύρο του διαδικτύου και σκόρπισαν πανικό στους ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένες ενέργειες των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ανέλαβαν την έρευνα για την υπόθεση και κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να την εξιχνιάσουν.

«Πυροβόλησα για να ξεφύγω»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνα, ο οποίος πυροβόλησε 8 – 9 φορές μέσα από το αυτοκίνητό του. Οπως ισχυρίστηκε στις Αρχές, δύο μηχανές τον ακολουθούσαν και για να τους ξεφύγει, άρχισε να πυροβολεί. Παράλληλα, τόνισε ότι η πολυκατοικία δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός ότι άνοιξε πυρ. Το όπλο του έχει ταυτοποιηθεί βαλλιστικά, ενώ μέσα στο όχημά του βρέθηκαν κάλυκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA