Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που χθες (6/6) το βράδυ ο Γκίκας Μαγιορκίνης έλεγε ότι αν δεν βάλουν... πλάτη οι 20-39 για να επισπεύσουμε τους εμβολιασμούς, τον χειμώνα θα έχουμε μία από τα ίδια με το 4ο κύμα της πανδημίας να έρχεται με μαθηματική ακρίβεια αν δεν χτιστεί τείχος ανοσίας μέσα στο καλοκαίρι, χιλιάδες νέοι έκοβαν κάθε ελπίδα να αποφευχθεί η ίδια κατάσταση με τον κορονοϊό σε λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Μαγιορκίνης: Η φορτσάρουμε τον εμβολιασμό ή θα έχουμε τέταρτο κύμα τον χειμώνα

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί σε άβατο ασυδοσίας με χιλιάδες νεαρούς, ο ένας πάνω στον άλλο να ξεφαντώνουν μέχρι το πρωί υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.

Το ΑΠΘ αποτελεί υγειονομική βόμβα για τη Θεσσαλονίκη κι όχι μόνο αφού πλέον οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτρέπονται και με τον νόμο, καθώς λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, όπως αναφέρει το thesstoday.gr χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο. Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Οπως φαίνεται και στα βίντεο του ThessToday.gr η εικόνα είναι αποκαρδιωτική και δείχνει να μην μπορεί να ελεγχθεί παρότι έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ.

Δείτε στα βίντεο τα οχήματα με τα ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα να δίνουν τον ρυθμό στους εκστασιασμένους παρευρισκόμενους και τους πυρσούς να ανάβουν και να κάνουν τη νύχτα-μέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA