Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος ενός ανήλικου παιδιού έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου σε κοινότητα της Λαμίας. Για άγνωστους λόγους που δεν έχουν πλήρως εξακριβωθεί, η 33χρονη μητέρα φέρεται να γρονθοκόπησε άγρια το 6χρονο αγοράκι της με αποτέλεσμα να το στείλει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Πυροβολισμοί στη Δασιά - Τρεις οι νεκροί, ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον δράστη

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος LamiaReport.gr, η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό. Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά στο κεφάλι. Στο παιδί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν κινδυνεύει, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Συνέλαβαν τη μητέρα

Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν το βράδυ του Σαββάτου (5/6), αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την επέμβαση της Πρόνοιας..

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA