Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τρίτη αναμένεται να δικαστούν τελικά από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οι δυο Πακιστανοί, που καταγγέλθηκαν ότι μαζί με 4 ακόμη άτομα επιτέθηκαν σε 26χρονη στο Κορωπί. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Πυροβόλησε εξ επαφής τα θύματα ο δράστης - Πώς περιγράφουν την τραγωδία οι γείτονες

Την περικύκλωσαν και την παρενόχλησαν

Υπενθυμίζεται ότι μια 26χρονη κοπέλα την Κυριακή είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα του Κορωπίου. Την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν στο πάρκινγκ και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο ΙΧ αυτοκίνητο του, μία ομάδα 6 ατόμων προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα και εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του συζύγου της προκειμένου να την παρενοχλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες την κύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ παράλληλα ένας από την ομάδα των 6 της έσκισε την μπλούζα για να αποκαλυφθεί το σώμα της. Έντρομη η νεαρή κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ωστόσο οι δράστες παρέμεναν για αρκετά δευτερόλεπτα στο σημείο συνεχίζοντας να την παρενοχλούν και να την βιντεοσκοπούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA