Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τρόπο τους για να διασκεδάσουν με μουσική εν μέσω απαγόρευσης στην εστίαση, βρήκαν Ισραηλινοί στον Πάνορμο της Μύκονου που ήταν καλεσμένοι σε γάμο. Σύμφωνα με το MEGA, οι περίπου 200 Ισραηλινοί, πλήρως εμβολιασμένοι, ήταν προσκεκλημένοι σε γάμο στο Νησί των Ανέμων και για να χορέψουν φόρεσαν όλοι ακουστικά, ελέω της απαγόρευσης που ισχύει για τη μουσική.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος – Μπαλάσκας για τα κορονοπάρτι σε βίλες: Πιο εύκολα βρίσκεις κοκαΐνη παρά coca cola

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο να «επιτραπεί» η μουσική σε κλαμπ με χορό. Με αυτόν τον τρόπο ένα ζευγάρι από το Ισραήλ που παντρεύτηκε στη Μύκονο αποφάσισε να κάνει το γαμήλιο πάρτι του στον Πάνορμο. 

Το σχέδιο της αστυνομίας για την πάταξη των κορονοπάρτι στη Μύκονο

Το αχαλίνωτο γλέντι που γίνεται κάθε βράδυ στη Μύκονο σκοπεύει να πατάξει η ΕΛ.ΑΣ. Για να ελαχιστοποιηθούν οι παραβάσεις, η αστυνομία επιστρατεύει και την τεχνολογία, καθώς θα υπάρχει διαρκής επιτήρηση του νησιού με drones, αλλά και σταθερές κάμερες που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία. Το σχέδιο με το κωδικό όνομα «Μύκονος», αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, το οποίο αφορά στην αντιμετώπιση των κορονοπάρτι σε βίλες, κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς, αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το σχέδιο περιλαμβάνει:

  • 10μελείς ομάδες κρούσης για κορωνοπάρτι (ΕΛ.ΑΣ.-Λιμενικό-Αρχής Διαφάνειας-υπουργείο Ανάπτυξης-Γεν.Γραμ.Πολ. Προστασίας)
  • Ασύρματες κάμερες ζωντανής μετάδοσης
  • Drones περιπολιών
  • Κέντρο επιχειρήσεων
  • «Τράπεζα» συλλογής πληροφοριών
  • Στο στόχαστρο των ομάδων κρούσης θα βρίσκονται εκτός από τις βίλες και πλατείες, πεζόδρομοι, ταράτσες, παραλίες.

Παράλληλα, στα σοκάκια και τις παραλίες της Μυκόνου έχουν τοποθετηθεί 40 ασύρματες κάμερες, ενώ 15 drones θα επιβλέπουν τα κορονοπάρτι, σε πολυτελείς κατοικίες του νησιού. Θα δίνουν ζωντανά εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση και κινητοποίηση για την αντιμετώπιση έκνομων ενεργειών. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει σταδιακά σε Σαντορίνη, Ρόδο, Πάρο και άλλα νησιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA