Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 26χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από έξι άτομα, τα οποία της έσκισαν την μπλούζα ενώ ταυτόχρονα μετέδιδαν ζωντανά το περιστατικό στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Μαρίνα: Σε δίκη οι δύο άνδρες που ξεγύμνωσαν και βιντεοσκοπούσαν λουόμενη

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παραλίας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο» περιγράφει στο Mega η γυναίκα.

Κι συνεχίζει: «Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα»

Ανθρωποκυνηγητό για τους 4 που ξεγύμνωσαν την 26χρονη

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των 4 Πακιστανών – που μαζί με ακόμη 2 ομοεθνείς τους που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ήδη στη Δικαιοσύνη -, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε μία 26χρονη κοπέλα, της έσκισαν τη μπλούζα, τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν live εικόνα σε άγνωστη ιστοσελίδα. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου κι ενώ η 26χρονη κοπέλα περίμενε στο πάρκινγκ τον σύζυγο της να έρθει για να επιβιβαστούν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο τους και να επιστρέψουν σπίτι τους. Ξαφνικά μία ομάδα 6 ατόμων –Πακιστανών όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- κύκλωσε τη νεαρή, άρχισε να την παρενοχλεί και να βιντεοσκοπεί την πράξη τους, ενώ ένας απ’ αυτούς της έσκισε τη μπλούζα για να αποκαλυφθεί το σώμα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA