Μενού
  • Α-
  • Α+

Για περίπου μιάμιση ώρα κατέθεσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου. Στο πλαίσιο αυτό κατάθεση έδωσαν τόσο η «ψυχολόγος», όσο και η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και ο σύζυγος της αδικοχαμένης πιλότου.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα» - Τι αναφέρει η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Καρολάιν

Η φερόμενη ως ψυχολόγος εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ –πριν δηλαδή εκδοθεί κλήτευση- και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος και ότι η ιδιότητα αυτή της αποδόθηκε από τα ΜΜΕ λόγω παρερμηνείας. Η ίδια φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι είναι υπνοθεραπεύτρια και υπεύθυνη «Κέντρου Θεραπευτικής Ύπνωσης και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων».

Μάλιστα, ανέφερε ότι διαθέτει άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών. Όσον αφορά τις συναντήσεις της με την Καρολάιν, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι τελευταία συνεδρία με την 20χρονη κοπέλα ήταν τον Ιανουάριο, καθώς και ότι είχαν συναντηθεί συνολικά 8 φορές στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσέφερε ως υπνοθεραπεύτρια. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι πλέον ξεκάθαρα δεν τίθεται ζήτημα πτυχίου ψυχολογίας και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, καθώς κατά την προανακριτική διαδικασία ανέφερε κάτι τελείως διαφορετικό ως ιδιότητα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας λήψεως καταθέσεων από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων (σ.σ. είναι η υπηρεσία της Ασφάλειας που είχε ασχοληθεί και με τον «ψευτογιατρό»), ο φάκελος θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη που θα κρίνει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες σε βάρος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA