Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που ενεργοποιήθηκε το Silver Alert για τον 64χρονο, Δημήτρη Καλογιάννη, από τη Λέσβο, τον άνθρωπο δηλαδή που είχε γίνει γνωστός στη Μυτιλήνη ως «Δήμητρα» της Λέσβου. Η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη αγωνία μετά την είδηση πως μια σορός, η οποία βρίσκεται στα αζήτητα νοσοκομείου, ενδεχομένως να ανήκει στη «Δήμητρα» της Λέσβου.

Με ανάρτησή του στο Facebook στις 10 Ιουνίου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε ότι ο 64χρονος, Δημήτρης Καλογιάννης, είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και τη σορό του αναγνώρισε ο αδερφός του. Ωστόσο, μέσω των δικηγόρων της, η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη τονίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της ταυτοποίησης για τη σορό που βρίσκεται στα αζήτητα και μόλις τα αποτελέσματα βγουν, θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, η οικογένεια αναφέρει: Το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση & Συνεργατών έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί. Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τη διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA