Μενού
  • Α-
  • Α+

Να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ, που ενδεχομένως να οδηγήσουν και στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 54χρονου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, επιχειρούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών μετά τον εντοπισμό στο χωριό Αμπελώνας του Πύργου Ηλείας, 2 πολεμικών τυφεκίων Kalashnikov με σφαίρες των 7,62mm, μίας κλεμμένης μηχανής κι ενός επίσης κλεμμένου οχήματος.

Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος - Η απολογία κατηγορούμενου στην υπόθεση Κορφιάτη

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο χωριό Αμπελώνας μετά το έντρομο τηλεφώνημα ενός κατοίκου. Ο κάτοικος φέρεται να ανέφερε πως ο 38χρονος –φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης συζύγου του Ντίμη Κορφιατη- του είχε αφήσει λίγες ημέρες πριν το Πάσχα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW, ζητώντας του να το φυλάξει στο γκαράζ «για μην του χαλάσει το χρώμα ο ήλιος». Όταν έφτασαν στον Αμπελώνα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, διαπίστωσαν ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στην Αττική.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν, καθώς ενημερώθηκαν πως σε αγροικία που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 38χρονου φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της εκτέλεσης, υπάρχουν κρυμμένα όπλα. Το βράδυ του Σαββάτου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σακβουαγιάζ το οποίο είχε μέσα τα δύο πολεμικά τυφέκια Kalashnikov και δεκάδες σφαίρες των 7,62mm. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και μία μοτοσικλέτα μάρκας Suzuki, κλεμμένη κι αυτή από την Αττική όπως προέκυψε από τον έλεγχο.

Τέλος, στο σπίτι του συγγενικού προσώπου βρέθηκαν και δύο κράνη, με το σύνολο των ευρημάτων να βρίσκεται πλέον στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για έλεγχο. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί να δουν είναι για ποιον λόγο είχαν μεταφερθεί και κρυφτεί όλα αυτά τα πράγματα στον Αμπελώνα του Πύργου Ηλείας. Σχετίζονται με κάποιον τρόπο με τη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη ή αφορούσαν άλλη –μελλοντική που τελικά ματαιώθηκε λόγω των συλλήψεων- έκνομη ενέργεια;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA