Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 50χρονος κατηγορείται για την κακοποίηση επί 6 συνεχόμενα χρόνια, της ανήλικης ανιψιάς του στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 60χρονος τραυματίστηκε από ληστές - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 17χρονη, σήμερα, καταγγέλλουσα, υποστηρίζει πως ο θείος της την κακοποιούσε από το 2013 έως το 2019. Εναντίον του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και τέλεση γενετήσιων πράξεων, με την παθούσα να μην έχει συμπληρώσει κατά τον χρόνο τέλεσης των αδικημάτων τα 12 έτη της ηλικίας της. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με το voria.gr, η κοπέλα μετακόμισε στο εξωτερικό πριν από 1,5 χρόνο, όπου εκεί μίλησε σε συγγενικό της πρόσωπο για όλα όσα έζησε. Έγινε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης και την υπόθεση άμεσα ανέλαβαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA