Μενού
  • Α-
  • Α+

Να απαξιώσει πλήρως το «βαθύ λαρύγγι», που η κατάθεση του βοήθησε σημαντικά την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει στον σχηματισμό δικογραφίας και να συλλάβει 7 άτομα για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κ. στη Ζάκυνθο, επιχειρεί με το απολογητικό του υπόμνημα ο 38χρονος φερόμενος ως φυσικός αυτουργός και σωματοφύλακας του 44χρονου εφοπλιστή

Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος: Παραδόθηκε η 27χρονη - Φέρεται να ήταν τσιλιαδόρος στη δολοφονία της Χριστίνας Κ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, επισημαίνει ότι το επονομαζόμενο «βαθύ λαρύγγι» είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών και ότι τα όσα ανέφερε στους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής είναι ψευδή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το απόγευμα της 8ης Ιουνίου 2020, ο 38χρονος υποστήριξε ότι βρίσκονταν με φιλικό του πρόσωπο σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, χρονικό διάστημα κατά το οποίο το «βαθύ λαρύγγι» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μετέφερε στην Ηλεία τους δύο εκτελεστές της 37χρονης Χριστίνας Κ. και εκεί να άκουσε λεπτομέρειες των σχεδίων τους. 

Το ραντεβού με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, στο απολογητικό του υπόμνημα, ο 38χρονος φερόμενος ως φυσικός αυτουργός αναφέρει ότι το πρωί της 9ης Ιουνίου 2020 –ημέρα της δολοφονικής ενέδρας- επικοινώνησε τηλεφωνικά με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για προσωπικό του θέμα. Φέρεται, επίσης, να υποστηρίζει ότι κανόνισε συνάντηση μαζί του για τις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η οποία αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων του αστυνομικού. 

«Στις 09.06.20 είχαμε αρχικά κανονίσει να συναντηθούμε γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι κοντά στο Σύνταγμα, αλλά δεν βρεθήκαμε τότε, διότι εκείνος κανόνισε εκτάκτως κάποια ραντεβού. Τελικά κανονίσαμε να πάω κατά τις 15:00 έξω από (...), όπου υπηρετούσε (...), για να πάρω το (...). Στις 14:30 περίπου έφθασα (...) και τον περίμενα. Κατά τις 15:40 τον είδα να περνάει με το αυτοκίνητό του και τον οδηγό του και να κατευθύνεται (...). Μετά από λίγη ώρα τον κάλεσα στο τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε πολλή δουλειά και ότι θα κατέβαινε ο οδηγός του για να μου δώσει το βιογραφικό, όπως και έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό υπόμνημα του ο 38χρονος για το ραντεβού με τον ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, αναφερόμενος στο επονομαζόμενο «βαθύ λαρύγγι», χαρακτηρίζει «ψευδής και κατασκευασμένη» την κατάθεση του καθώς ότι «ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA