Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 24χρονος άνδρας που κατηγορείται για αποπλάνηση, κατοχή πορνογραφικού υλικού και βιασμό 11χρονης μαθήτριας σε περιοχή των Καμένων Βούρλων στη Λαμία. Σύμφωνα το lamianow.gr, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο ίδιος υποστήριξε πως δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας και πως ό, τι συνέβη, συνέβη με την συγκατάθεση της ανήλικης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες. Παρά τα όσα υποστήριξε, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί και έτσι αποφασίστηκε να προφυλακιστεί.  Ο ίδιος, όπως τόνισε ο συνήγορος του, Δημήτρης Κρούπης υποσχέθηκε στην ανακρίτρια να διαλογιστεί ώστε να σκεφτεί το μεγάλο λάθος που έκανε μέσω διαδικτύου.https://www.youtube.com/watch?v=-GFiGHJd63E

Ο συνήγορός του μάλιστα δήλωσε: «Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα κυρίως προς τα νέα παιδιά. Ότι το διαδίκτυο είναι ευχή και κατάρα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το εργαλείο του διαδικτύου πράγματικα έχει διαδοθεί σε όλο τον πλανήτη. Είναι παγίδα σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Αρνηθήκαμε το αδίκημα του βιασμού. Δεν υπάρχει βιασμός αλλά και τα υπόλοιπα αδικήματα είναι σε σοβαρή και κακουργηματική μορφή. Για αυτό υπήρξε και η προφυλάκιση. Υποσχέθηκε ενώπιον της κυριας ανακρίτριας ότι θα πέσει σε διαλογισμό για να σκεφτεί το μεγάλο λάθος που έκανε μέσω διαδικτύου».

Είχε συλληφθεί την Παρασκευή 

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός συνελήφθη την Παρασκευή (11/6) μετά από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας και αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Αναμένεται αύριο Δευτέρα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε τακτικό Ανακριτή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA