Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Τα βρετανικά μέσα παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, λόγω και της βρετανικής καταγωγής της 20χρονης Καρολάιν. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η στιγμή που ο πιλότος αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν πριν φύγει από την Αλόννησο

Συγκεκριμένα, στο μυστήριο με το ρολόι της Καρολάιν, που αποκαλύπτει άλλη ώρα θανάτου από αυτή που δήλωσε ο σύζυγός της, επικεντρώνεται η Dailymail.Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης, ότι το ζευγάρι φαίνεται πως τσακωνόταν λίγο πριν το θάνατο της Καρολάιν, ανταλλάσσοντας μηνύματα στα οποία ο ένας αποκαλούσε τον άλλον ηλίθιο.

The Sun: Φόνος – Μυστήριο

«Ο σύζυγος της μητέρας από τη Βρετανία που σκοτώθηκε σε επιδρομή ληστών, μεταφέρθηκε στην έδρα της ελληνικής αστυνομίας για να δώσει νέα κατάθεση, μετά από μια σημαντική αποκάλυψη στην έρευνα της δολοφονίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η SUN.

Στο ρεπορτάζ, αναφέρονται τα τρία σημεία «κλειδιά» στην εξέλιξη της έρευνας: Το πότε αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας, η «κινητικότητα» του κινητού του πιλότου την ώρα που ο ίδιος είχε πει ότι τον είχαν δεμένο οι ληστές αλλά και τα όσα έδειξαν τα δεδομένα από το smartwatch που φορούσε στο χέρι της η άτυχη κοπέλα. 

Τέλος, η Mirror, αναφέρεται με ένα μεγάλο ρεπορτάζ, στις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA