Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς ο πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης και καταθέτει στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η Καρολάιν είχε απειλήσει ότι θα φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί της τη νύχτα της δολοφονίας

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν ότι το τελευταίο βράδυ πριν από τη δολοφονία έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ανέκτησαν sms από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ της δολοφονίας με ύφος που δείχνει προστριβή ανάμεσά τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα μηνύματα να υπάρχει και sms από την 20χρονη προς τον 32χρονο σύζυγό της, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ της δολοφονίας. 

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που «καίνε» τον 32χρονο πιλότο

Μέχρι αυτή την ώρα, ο 32χρονος πιλότος - σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις (σ.σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει δώσει καν απαντήσεις) για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο ξημέρωμα της 10ης προς 11η Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Α) Οι κάρτες μνήμες από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι. Ο μοναδικός του ισχυρισμός –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος του μηχανήματος, χωρίς όμως να πείθει.

Β) Το smartwatch της Καρολάιν σταματάει να καταγράφει παλμούς αρκετά νωρίτερα από την ώρα που –σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις- ο «κοντός, εύσωμος ληστής με την μπαλακλάβα» σκοτώνει τη σύζυγο του. Τον «ληστή» που «είχε δει» κιόλας τα χαρακτηριστικά σαρκώδη χείλη του. Ο 32χρονος πιλότος δεν είχε απαντήσεις να δώσει γι’ αυτό το στοιχείο, που για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πάντως, σύμφωνα με το OPEN, το νέο στοιχείο είναι ότι το ρολόι κατέγραψε τους βηματισμούς του πιλότου στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ενώ ο ίδιος εκείνη την ώρα υποστήριξε στις καταθέσεις του ότι ήταν δεμένος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι τον βρήκαν δεμένο με τα χέρια μπροστά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA