Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σταύρος Μπαλάσκας: Zητώ δημόσια συγγνώμη, δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται

Τα... μαζεύει ο Σταύρος Μπαλάσκας, μετά το σάλο και τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος

Για μία ακόμη φορά ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στη δήλωση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, από την οποία συνεχίζονται οι αντιδράσεις, ενώ προκλήθηκε και η παρέμβαση και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος από τον συνδικαλιστή.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Τα σενάρια για την ποινή του καθ' ομολογία δολοφόνου - Πότε θα βγει από τη φυλακή αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη. «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες.», διευκρίνισε. Και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γλυκά Νερά #Σταύρος Μπαλάσκας #Έγκλημα