Μενού
  • Α-
  • Α+

Δόθηκε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική εξέταση μετά τον θάνατο της 65χρονης στα Καλάβρυτα, λίγη ώρα μετά το εμβόλιο που έκανε. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Από τα πρώτα ευρήματα η αιτία θανάτου της 56χρονης είναι απροσδιόριστη και αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή εφόσον υπάρξουν όλες οι απαντήσεις από τα εργαστήρια.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός - Προειδοποίηση Παυλάκη: Δεν τελειώσαμε, έρχεται νέο κύμα

Ο θάνατος της 65χρονης, που κατέληξε αιφνιδιαστικά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, φαίνεται να μην έχει σχέση με το εμβόλιο που έκανε λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης ανέφερε σύμφωνα με το flamis.gr πως «από τα πρώτα ευρήματα δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη και παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου». «Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κανενός είδους εμβολή, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον ιατροδικαστή Πατρών», δήλωσε στο flamis.gr, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ερωτηθείς σχετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα τον τελευταίο χρόνο είχε μετακομίσει στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, τόπο καταγωγής του άνδρα της, επειδή φοβόταν τον κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.