Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αστυνομία ταυτοποίησε έναν από τους δύο δράστες που βίασαν την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα. Πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα, ο οποίος είναι κατά συρροή βιαστήςΤο 2015 είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τότε είχε βιάσει μία φοιτήτρια, ενώ είχε κατηγορηθεί και είχε οδηγηθεί στις φυλακές και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Τραγωδία με δύο νεκρούς έπειτα από πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους

Ωστόσο το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκε.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε στο σπίτι στα Πετράλωνα. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον επικίνδυνο δράστη του βιασμού.

Η κατάθεση της 50χρονης

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της 50χρονης καθαρίστριας που έπεσε θύμα βιασμού το Σάββατο σε πολυκατοικία όπου εργαζόταν στα Πετράλωνα.

Αναλυτικά ανέφερε: 

«Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε... Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές... Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Αρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Ο «εφιάλτης» της 50χρονης όπως τον περιέγραψε

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 50χρονης καθαρίστριας που έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, μιλώντας στο Open TV αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο να βρέθηκε εγκλωβισμένη στο διαμέρισμα του ισογείου, ενώ όπως είπε ήδη έχει επισκεφτεί ψυχολόγο προκειμένου να διαχειριστή τα όσα πέρασε.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος από πίσω (…). Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες. Πέντε με οκτώ. Θέλω να το ξεχάσω. Είμαι ήδη με ψυχολόγους. Όλη την ώρα προσευχόμουν στο θεό. Ήταν θέμα τύχης, είχα βγει στο μπαλκόνι. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι, προσπαθώ να τα ξεχάσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA