Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση η στάση του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθώς δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος - Αστακός η Ευελπίδων, συγκεντρωμένο πλήθος έξω

Είναι χαρακτηριστική η πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία ο 32χρονος καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν έδειξε κανένα στοιχείο λύπης. Στον αντίποδα, ήταν σοβαρός, μετρημένος, στοχευμένος, σχεδίαζε μαζί με τον συνήγορό του την υπερασπιστική του γραμμή και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του, από εδώ και πέρα».

Στον ανακριτή ο πιλότος - Τον γιούχαρε το συγκεντρωμένο πλήθος

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να περάσει την πόρτα του ανακριτή. Εξω από τα δικαστήρια υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος που γιούχαρε κι έβρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μπροστά στο 11 μηνών παιδί τους.

Το συγκεντρωμένο πλήθος που βρισκόταν στα δικαστήρια άρχισε να φωνάζει μόλις έφτασε ο& πιλότος. «Τέρας, κτήνος. Να σαπίσεις στην φυλακή» ήταν ορισμένες από τις οργισμένες ατάκες του κόσμου στη θέα του 32χρονου. Για ακόμα μία φορά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν περιστοιχισμένος από δεκάδες αστυνομικούς, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και ήταν ανέκφραστος, όπως κι όταν πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ο 32χρονος, καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα. Η απολογία, που είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, τελικώς αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 12:30 το μεσημέρι.

Αποχώρησε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του πιλότου

Την παραίτησή του από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο νομικός Βασίλης Σπύρου ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης πως αποχωρεί από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους.

«Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο» ανέφερε ο ίδιος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σημειώνεται πως ο κ. Σπύρου θα επισκεπτόταν το πρωί της Τρίτης την Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να καταθέσει την αίτηση για τη συνεπιμέλεια του μικρού παιδιού της οικογένειας. Πλέον την υπόθεση θα αναλάβει νέος δικηγόρος με τις πληροφορίες να αναφέρουν τον Βασίλη Γαλάνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA