Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και του πατέρα του παιδιού, του 32χρονου κατηγορούμενου πιλότου, βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Απίστευτη ατάκα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί»

Με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού, όπως δηλώνουν εισαγγελικές πηγές, ήδη έχουν διαβιβαστεί οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να συντάξουν τις εκθέσεις τους, που θα αποτελέσουν τη βάση των δεδομένων για την κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας του 11μηνου μωρού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως έχουν δηλώσει οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των οικογενειών ούτως ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατόν για το παιδί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA